?

Log in

Previous Entry | Next Entry

tweede bericht!!

Zondag was een rustige dag met lekker lang uitslapen en bijna niks doen, totdat ik hoorde dat alle winkels open waren op zondag! JEEEJ!! :D Toen ben ik gaan kijken naar een nieuwe mobiele telefoon en alle prijzen gaan vergelijken. S’avonds bij Dan gegeten en na het eten vroeg Dan of ik mee wilde naar de Bourne Ultimatum wat ik natuurlijk wel wilde. Het is trouwens best een goed film. Erg snel allemaal en veel actie. Toen we uit de bioscoop kwam had Dan een voicemail dat het meisje van de kamer had gebeld dat ik de kamer had. Toen moest ik snel beslissen of ik die kamer wel wilde of dat ik eerst nog verder wilde zoeken. Ik heb toen maar besloten dat ik het moest doen. €400,- per maand excl. Rekeningen is is niet te duur voor het centrum van de stad.

Maandag ben ik gelijk een mobiel gaan kopen. Ik heb nu een groene Samsung C300 (geloof ik) en hij is echt super mooi! Die dag was ik natuurlijk erg zenuwachtig. Een nieuwe mobiel kopen verhuizen naar mijn kamer. Allemaal nieuwe dingen dus! S’avonds heb ik bij Dan nog heerlijk afhaal Indiër gegeten. Wat echt super lekker was! En om 10 uur heeft Aileen me afgezet bij mijn kamer. Ik maakte toen voor het eerst kennis met de poolse mensen. Het meisje studeerde hier maar heeft ondertussen een baan. De poolse jongen werkt in een restaurant en het braziliaans werkt als bankaccountant. Ze zijn allemaal heel aardig!

De eerste dagen was het wel erg wennen zo alleen op kamers. Al mijn huisgenoten zijn overdag weg en dan zit je opeens helemaal alleen in je kamer. Dus dinsdag en woensdag echt heel veel heimwee gehad. Wat echt verschrikkelijk was maar vandaag ben ik samen met Damien naar het historical museum  geweest wat wel een goede afleiding was. Morgen lekker bij Dan eten en dan begint mijn stage al bijna. Ik wil iedereen super bedanken die me de afgelopen dagen zo gesteund hebben door me te mailen, bellen te sms’en super bedankt! Het heeft echt geholpen!

ow en hier kan je alvast wat foto's bekijken:

http://iris-vandam.magix.net/

Comments

( 1 comment — Leave a comment )
(Anonymous)
Sep. 1st, 2007 02:56 pm (UTC)
Hoi
Hooi Ier,
Goed dat het goed gaat! En dat je leuke huisgenoten hebt.. je kamer ziet er knus uit! Hier gaat alles ook ok.. met school bietje druk maar ok dat hoort zo he :P

veel succes met je stage alvast en veel plezier,

EvaRrrrr
( 1 comment — Leave a comment )

Latest Month

June 2008
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Page Summary

Powered by LiveJournal.com
Designed by chasethestars